Klimatyzacja, wentylacja Wentylacja i klimatyzacja Centrum KlimaVentilation ducting & fittings - Centrum KlimaLüftungsanlagen & Klimaanlagen - Centrum Klima
Akademia Lindab. W oparciu o wieloletnie doświadczenie, opracowaliśmy szeroką ofertę praktycznych i teoretycznych szkoleń. Program jest skierowany zarówno do firm, jak i osób prywatnych zainteresowanych poszerzeniem wiedzy z branży HVAC oraz systemów dachowych i elewacyjnych. Lindab Sp. z o.o. - światowy lider w dziedzinie produktów i systemów wentylacyjnych. Opracowujemy, wytwarzamy i dystrybuujemy kompletne systemy wentylacji a także urządzenia wentylacyjne i klimatyzacyjne. W naszym portfolio znajdują się uznane marki: Centrum Klima, Salda, Mistral, Galanz. Szczelność o podwyższonej klasie potwierdza precyzję wykonania naszych systemów wentylacyjnych. Jakość naszych produktów sprawia, że cieszą się one uznaniem naszych klientów zarówno w Polsce, jak również niemal 40 rynkach zagranicznych. Technologia używana  w procesie produkcji  wykorzystuje najnowsze rozwiązania czołowych włoskich, niemieckich oraz szwajcarskich producentów. Magazyn wyposażony w system wysokiego składowania pozwala na błyskawiczną realizację zamówień naszych Klientów.

Aktualności » 2014 » Maj

znalezionych: 2, strona 1 z 1
26 maja 2014
Plan połączenia Centrum Klima ze spółką Lindab Sp. z o.o.
30 kwietnia  2012 roku firma Centrum Klima S.A., lider na rynku  systemów wentylacji w Polsce, dołączyła do międzynarodowej Grupy Lindab. Zakup spółki Centrum Klima przez Grupę Lindab zapoczątkował proces reorganizacji działalności Grupy Lindab w Polsce w zakresie produkcji i sprzedaży systemów wentylacji.
6 maja 2014
Nowość! Siłowniki LUFBERG
W naszej ofercie pojawiły się nowe siłowniki szwajcarskiej firmy LUFBERG. Większość produktów objęta jest 5-letnią gwarancją.
znalezionych: 2, strona 1 z 1

Strona główna | Produkty | Promocje | Szkolenia | Firma | Kontakt Jesteśmy na Facebooku! RSS | Polityka prywatności
© 1995-2018 Lindab Sp. z o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Wentylacja, klimatyzacja, systemy kondycjonowania powietrza